3 lucruri care pot sa merga rau la organizarea unui eveniment

Cateodata, indiferent de cât de organizat sau bine planificat este un eveniment, exista o mica posibilitate ca lucrurile sa ia o turnura mai putin favorabila sau chiar catastrofala. Solutia este sa fi constient de lucrurile acestea si sa ai un plan de rezerva in cazul in care se poate întâmpla ceva. Tinand cont de asta, ne-am hotărât sa va oferim câteva exemple posibile, alături de câteva soluții care te pot ajuta sa eviti eșecul unui eveniment.

Invitatii renunta la participare sau nu se prezinta

Exista o posiblitatea ca invitații sa nu mai vina la eveniment din diferite motive și din păcate acest lucru poate sa fie intr-adevar o problemă. De aceea este bine sa fi pregătit. In primul rand ar trebui sa te asiguri de participarea invitatilor, cerand de la acestia o confirmare Daca nu confirma, contacteaza-i pentru a te asigura de prezenta lor. In al doilea rand asigura-te ca sala de evenimente îți va permite sa confirmi numarul exact al participantilor cu cel mult o saptamana inainte de eveniment.

Posibilitatea ca aparatura electronica sa nu functioneze

Participând la multe evenimente în diferite sali, am observat ca au fost nenumărate cazuri în care aparatura electronica să se strice, microfoanele sa nu funcționeze sau proiectoarele video să fie defecte. Ar fi bine sa ceri un test al tuturor echipamantelelor electronice pe care le vei folosi în cadrul evenimentului organizat. Astfel, vei evita posibilitatea de organizare a unui eveniment care sa lase un gust amar participantilor.

Lipsa de organizare

Una dintre cele mai des intalnite probleme în cadrul unui eveniment este lipsa de organizare. Aceasta poate interveni mai ales în momentul în care vin invitații, dar rămân la o coada atunci când vine vorba de a se aseza la mese. Asigura servicii care să-i conduca pe aceștia la locul lor într-o maniera cât mai rapidă și discreta, fără a face prea mult deranj. Totodata, asigură-te ca exista locuri suficiente în sala pentru toți invitații. Ca sa eviti situatii de acest gen este bine sa te asiguri de confirmarea prezentei, lucru despre care am discutat în randurile de mai sus.

Concluzie

Aceste posibile scenarii sunt destul de comune în rândul evenimentelor, de aceea noi, personalul de la sala de evenimente Club Art din Baile Felix, punem un accent sporit pe organizare, indiferent ca este vorba de nunta, botez, onomastica, petrecere sau orice alt tip de eveniment la care participa un numar ridicat de persoane.

În final, în măsura în care ești interesat, te invitam sa descoperi mai multe detalii despre sala de evenimente Club Art, iar dacă ai nevoie de și mai multe informații te rugam să ne contactezi la unul din numerele de telefon 0745 593 442 / 0754 608 006 iar consultantii noștri îți vor pune la dispoziție toate detaliile de care ai nevoie.

Despre autor: Club Art - Baile Felix

logo club art transparent e1635168174900