Mojito reprezinta unul dintre cele mai gustoase si mai apreciate cocktail-uri din zilele noastre. Senzatia pe care ti-o ofera inca de la prima gustare te duce imediat cu gandul la mare si la distractie.

Pe langa gustul desavarsit, Mojito are si un aspect care iti poate lasa gura apa. In mod clar aceasta bautura are o personalitate puternica si se face remarcata intr-un timp foarte scurt.

Este un cocktail perfect in zilele si noptile lungi de vara, pe plaja sau in timpul unei petreceri intre prieteni.

Mojito este o bautura care a aparut in Havana, Cuba. In anul 1942 cafe barul Bodeguita del Medio si-a deschis portile. In acest local s-a servit printre altele si o bautura gustoasa pe nume Mojito realizata din rom, menta, zahar, lime, sifon si gheata.

In cazul in care nu stiai, bautura Mojito a aparut si in productii cinematografice. In pelicula Die Another Day din anul 2002 James Bond se foloseste de un Mojito in momentul in care incearca sa o seduca pe Linx interpretata de Halle Berry.

Te intrebi ce ingrediente utilizam noi atunci cand preparam un Mojito?

Utilizam un pahar mare in care adaugam: rom, apa minerala, sirop de trestie, frunze de menta, lime si bineinteles gheata.

Efectul racoritor al acestei bauturi cu siguranta iti va imbunatati starea de spirit, mai ales pe timpul verii.

In concluzie…

Astfel, daca doresti cu adevarat sa te racoresti pe timpul verii sau pur si simplu vrei sa servesti o bautura gustoasa, cu un continut minim de alcool, Mojito poate reprezenta una dintre cele mai interesante alegeri.

Te invitam in restaurantul Club Art din Baile Felix pentru a gusta aceasta bautura si totodata pentru a te bucura te echilibrul aromelor regasite intr-un pahar de Mojito.

Detalii si rezervari la 0359 800 188 sau pe clubart.ro.

Despre autor: Club Art - Baile Felix