Ai auzit de localul Club Art din Baile Felix?

Daca vizitezi des renumita statiune probabil ai trecut pe la noi deja, dar daca nu ai auzit inca de noi nici o problema, deoarece in acest articol vei putea gasi toate detaliile necesare.

Istoria noastra a inceput in anul 2001, moment in care am hotarat sa deschidem cu pasi mici acest local. De atunci au trecut aproape 20 de ani, perioada in care am suferit o multime de transformari. Astazi, punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata de servicii printre care se numara: restaurant, sala de evenimente, terasa acoperita, un mic loc de joaca pentru copii, livrari la domiciliu si multe altele. Acestea fiind spuse, in randurile urmatoare veti putea citi cate o scurta prezentare a fiecarui serviciu in parte:

Sala de evenimente

Sala de evenimente Club Art din Baile Felix poate reprezenta locul ideal atunci cand vine vorba de organizarea unui eveniment precum: nunta, botez, aniversare, majorat, etc. Printre facilitatile regasite in sala noastra sa se numara: capacitate de pana la 230 locuri de locuri, bar, scena si ring de dans, sistem de lumini, proiectoare, clima si bineinteles servicii de organizare a evenimentelor in regim all-inclusive.

– Detalii sala de evenimente –

Restaurant

Daca te afli in trecere prin statiunea Baile Felix sau esti cazat aici, restaurantul nostru poate sa-ti puna la dispozitie un meniu format dintr-o gama variata de preparate cu specific romanesc sau international, insotite de un set complet de bauturi alcoolice/non-alcoolice. De asemenea, personalul nostru amabil te va servi cu cea mai mare placere.

– Detalii restaurant –

Terasa

Terasa Club Art din Baile Felix a suferit o multime de imbunatatiri de-a lungul anilor, in prezent fiind un loc cat se poate de primitor. Printre caracteristicile acesteia se numara: mobiler si echipament modern, prietenoasa cu persoanele care fumeaza, zeci de locuri pentru tine si prietenii tai, sistem de incalzire si lumina ambientala. In apropierea terasei se gaseste si un loc de joaca, amenajat special pentru cei mici.

Livrari la domiciliu

La inceputul anului 2019 am reusit sa implementam un nou serviciu si anume livrari la domiciliu. Astfel, putem sa livram la tine acasa, la hotelul unde esti cazat sau chiar la birou orice preparat disponibil in meniul nostru.

– Detalii meniu si livrari la domiciliu –

Cam asta ar fi pe scurt prezentare a localului Club Art din Baile Felix.

Iar acum ca stii despre ce e vorba, ce parere ai de o scurta vizita? In masura in care vrei sa-ti faci o rezervare sau sa afli mai multe informatii despre serviciile noastre te invitam sa ne contactezi la 0359 800 188 iar personalul nostru iti va raspunde la orice intrebare cu cea mai mare placere.

Te asteptam!

Despre autor: Club Art - Baile Felix