cum sa organizezi o petrecere mare de ziua ta

Petrecerile onomastice pot fi o metoda foarte buna de a-ti reuni familia si prietenii sub acelasi acoperis. De aceea, pentru a lasa o impresia cat mai buna invitatilor tai este nevoie de putina organizare.

Astfel, in articolul de azi ne-am hotarat sa-ti oferim cateva sfaturi legate de felul in care ar trebui sa organizezi o petrecere mare de ziua ta alaturi de pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a beneficia la final de un eveniment perfect.

Asadar, haide sa descoperim mai multe detalii.

Tema evenimentului

Daca vrei sa organizezi ceva cu adevarat interesant ar fi bine sa alegi tematica viitoarei petreceri. O tema te poate ajuta si la alegerea decoratiunilor, preparatelor si eventual la organizarea unor concursuri care sa mentina invitatii in suspans.

Lista de invitati

Pentru a organiza cat mai bine o petrecere este nevoie sa creezi o lista cu potentialii invitati. Din experienta noastra, sunt foarte slabe sanse ca toti pe care ii inviti sa participe la eveniment, de aceea este bine sa fi pregatit din timp. Dupa ce ai facut lista, incepe sa le trimit invitatii. Acestea pot fi realizate atat fizic pe suport de hartie, cat si online prin crearea unui eveniment pe retelele de socializare.

Decorarea

Daca ai decis sa alegi sala noastra de evenimente din Baile Felix, te informam ca aceasta poate fi decorata intr-o multime de feluri. Astfel, daca ai o tema bine stabilita, noi iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie pentru decorare. O sala de evenimente bine pusa la punct poate transforma petrecerea de ziua ta dintr-una eleganta intr-una de neuitat.

Intretinerea atmosferei

Petrecerile sunt mult mai interesante daca cuprind scurte momente interactive. Astfel, poti invita o echipa de dansatori pentru un scurt moment artistic sau chiar o formatie renumita care sa cante cele mai cunoscute melodii. Posibilitatile sunt nelimitate.

Mancarea

Unul dintre cei mai importanti factori la o petrecere onomastica este mancarea. Aceasta participa in proportie de cel putin 50% la succesul unui eveniment. De aceea este bine sa te gandesti din timp atat la tipul de servire cat si la preparatele care vor fi incluse. Aici trebuie sa ai mare grija si la invitatii care au restrictii culinare sau care sufera de diferite alergii.

Bugetul

Un alt factor important este bugetul. Consultantii nostri iti pot oferi toate detaliile de care ai nevoie atunci cand vine vorba de costurile de organizare a unei petreceri de ziua ta. Astfel, vei cunoaste din timp optiunile pe care le ai si vei putea alege inteligent fara sa depasesti suma pe care ti-ai propus sa o investesti.

Asadar, sper ca am reusit sa-ti prezentam cam toti pasii de care ar trebui sa tii cont atunci cand vine vorba de organizarea unei petreceri de ziua ta.

Ai nevoie de si mai multe detalii?

Contacteaza-ne acum la unul din numerele de telefon 0745 593 442 / 0754 608 006 si afla toate informatiile de care ai nevoie.

Despre autor: Club Art - Baile Felix

logo club art transparent e1635168174900