De ce sa alegi un whiskey cigar bar pentru viitorul tau eveniment

Daca vrei sa organizezi un eveniment caracterizat de originalitate si eleganta poti incerca sa folosesti o multime de trucuri. Dar, din punctul nostru de vedre nimic nu este mai elegant decat un whisky & cigar bar. Un asemenea coltisor poate sa ofere un aspect cat se poate de unic evenimentului tau. Prin urmare iata cateva detalii despre un asemenea aranjament alaturi de motivele pentru care merita sa-l faci.

De ce sa ai in cadrul evenimentului un whisky & cigar bar

Eleganta – Da, trabucurile si bautura fina au oferit intotdeauna o eleganta desavarsita oricarei incaperi. Asadar, daca le asezi pe toate acestea intr-un coltisor in cadrul unui eveniment, pot sa ofere un mare plus. Bineinteles, un asemenea coltisor va atrage in general barbatii dar si femeile pot sa mearga si sa guste din bauturile fine expuse.

Perechea perfecta – In cazul in care nu stiai, bauturile spirtoase precum whisky sau bourbon se potrivesc perfect cu trabucurile. Acestea merg mana in mana, asadar crede-ne pe cuvant cand iti spunem ca o asemenea combinatie este perfecta.

Asezarea – Ai grija unde urmeaza sa asezi un asemenea aranjament pentru a evita ca invitatii sa se opreasca acolo si sa nu mai plece. Da, intr-adevar un asemenea coltisor ofera o eleganta desavarsita dar sa nu uitam ca nu acesta este locul in jurul caruia se invarte tema evenimentului.

Alte accesorii – Pe langa bautura fina si trabucuri, poti sa mai asezi in cadrul unui whisky & cigar bar o multime de alte acesorii. Printre acestea se pot numara: cartonase cu aromele trabucurilor, pahare, cutii de chibrituri personalizate, palarii sau jobene si multe altele. Posibilitatile sunt nelimitate, bariera fiind doar imaginatia ta.

Creativitate – Pentru a da o nota si mai eleganta poti aseza toate aceste accesorii alaturi de bautura si trabucuri pe o piesa de mobilier finisata in stil antic sau chiar si pe un pian. Asemenea obiecte pot fi mai mult decat ideale pentru un whisky & cigar bar.

Personalizare – Toate accesoriile regasite pe un asemenea bar pot fi personalizate conform temei evenimentului. Daca e o nunta pot fi scrise numele mirilor, daca e o onomastica poate fi inscriptionat numele sarbatoritului si asa mai departe. Tine minte, toate aceste detalii vor face diferenta.

In concluzie, un whisky & cigar bar poate fi piesa care sa transforme un eveniment reusit intr-unul spectaculos. Noi, cei care ne ocupam de organizarea evenimentelor in cadrul salii Club Art din Baile Felix, am creat de foarte multe ori pentru invitatii nostri un whisky & cigar bar.

Daca vrei si tu un asemenea coltisor in cadrul viitorului tau eveniment tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne spui toate ideile tale, iar noi nu vom face altceva decat sa le punem in aplicare folosindu-ne de toata creativitatea de care dispunem.

Despre autor: Club Art - Baile Felix

logo club art transparent e1635168174900