De ce tinem cont atunci cand facem un candy bar

Sunt destul de putine evenimente in viata unei persoane care pot sa fie la fel de importante ca si ziua nuntii tale. Pentru ca aceasta zi atat de importanta sa fie una cu adevarat speciala, sala de evenimente Club Art iti poate pune la dispozitie candy barul perfect, care sa incante privirile si sa delecteze papilele gustative ale fiecarui invitat. Acestea fiind spuse, te invitam sa descoperi cativa factori de care tinem cont atunci cand pregatim un candy bar pentru viitorul tau eveniment.

Alegerea unei teme

In masura in care organizezi o nunta sau un eveniment cu o anumita tema este bine sa te gandesti si la candy bar deoarece acest loc special poate fi impodobit si dotat conform temei respectate in cadrul evenimentului.

Creativitate

Da, creativitatea este lucrul de care ne folosim atunci cand realizam un candy bar. Utilizam o multime de resurse si tinem cont atat de preferintele tale cat si de ultimele trend-uri in materie de design. Locul din sala de evenimente in care va fi asezat candy barul va fi unul care va atrage cu siguranta atentia tuturor invitatilor.

Ingrediente

Candy barul nu este un loc in care se experimenteaza tot felul de lucruri. De aceea, incercam sa folosim produse care sunt de cea mai buna calitate si pe care toata lumea le iubeste. Bineinteles, la cererea ta putem sa adaugam si dulciurile tale preferate. Totul depinde tine si de ce anume iti doresti. Trebuie doar sa ne informezi cu privire la preferintele tale iar noi vom face tot posibilul sa-ti satisfacem cerintele.

Varietate

Preparatele regasite in cadrul unui candy bar trebuie sa fie cat se poate de variate. Astfel, vei putea satisface gusturile tuturor. Nu este obligatoriu ca totul sa se rezume doar la dulciuri. Se pot adauga diferite fructe (pentru a fi proaspete este important sa se foloseasca fructe de sezon) si bineinteles se pot adauga si alte produse precum saratele sau covrigei.

Bauturi

Daca vrei sa fie totul si mai deosebit, putem oferi si o nota de originalitate adaugand in candy bar si bauturi specifice (shake, lichior, crema de whiskey, etc.) Toate acestea pot completa coltul cu dulciuri si-i pot oferi un aspect aparte.

Realizarea unui candy bar poate fi un lucru foarte distractiv si in acelasi timp complex. Daca ai idei pe care doresti sa le implementezi, te rugam sa ni le transmiti iar noi vom face tot posibilul ca acestea sa devina realitate. Totodata ne poti lasa drum liber in ceea ce priveste candy barul iar noi iti garantam ca nu te vom dezamagi.

Despre autor: Club Art - Baile Felix

logo club art transparent e1635168174900