meniu evenimente Club Art

Pentru a simplifica cat mai mult procesul de selectie al preparatelor din meniul ce urmeaza sa fie servit, iti punem la dispozitie o lista cu mancarurile disponibile. Astfel, parcurgand acest articol vei putea selecta preparatele preferate, pe care noi urmeaza sa le servim invitatilor tai.

Asadar, te invitam sa descoperi mai multe detalii in randurile urmatoare, iar daca ai intrebari sau nelamuriri te rugam sa ne contactezi la unul din urmatoarele numere de telefon: 0745 593 442 / 0754 608 006.

Aperitive

  1. Rulou cu cascaval invelit in prosciuto crudo cu masline sau struguri;
  2. Rulada Felix cu spanac;
  3. Rulada Art (ficat, bacon, ceapa rosie);
  4. Rulada mozaic (piept de pui cu amestec mexican, invelit in cascaval);
  5. Cosulet cu salata de cruditati sau greceasca;
  6. Ardei cu branza Liptaeur;
  7. Chiftelute;
  8. Crispy din piept de pui;
  9. Gordon bleu;
  10. Rulou de bacon cu ficatei de pui sau piept de pui sau pastai fasole;
  11. Ciupercute umplute cu gorgonzola;
  12. Frigarui exotice;
  13. Mix de masline;
  14. Frigaruie cu masline;
  15. Terina pui;
  16. Tartina cu salata de telina cu morcov si mar;
  17. Rulou de speck cu mix de legume;
  18. Masline;
  19. Telemea;

(pe platoul cu aperitive vor fi asezate un numar de 10 – 11 preparate)

Ciorbe & supe

  1. Supa de gaina cu taitei de casa;
  2. Ciorba radauteana;
  3. Ciorba taraneasca de vacuta;
  4. Ciorba taraneasca de porc;
  5. Ciorba „A La Grec” de pui;
  6. Ciorba de Bihor;

Feluri de baza

  1. Pulpa de pui rulata (sunca si mozzarella) sau umpluta (ciuperci, sunca, legume);
  2. Ceafa de porc impanata sau „a la Art”;
  3. Antricot de vita cu sos de ciuperci;
  4. Piept de pui Florentin (sunca, cascaval, mozzarella);
  5. Piept de pui „a la Art” (spanac, ricotta);
  6. Costite in sos dulce – picant;
  7. Medalion Club Art;
  8. Cotlet aromat;

Garnituri

  1. Cartofi piure;
  2. Cartofi copti;
  3. Legume asortate;
  4. Baby carrots trasi in unt;
  5.  Rizzi Bizzi;
  6. Orez cu pitonci;

Salate

  1. Salata asortata;
  2. Salata de varza;
  3. Salata de muraturi;
  4. Salata de rosii;
  5. Salata de catraveti;

Sarmale

  1. Sarmalute cu ciolan, mamaliguta si ardei iute;

Acestea fiind spuse, daca ai intrebari, nelamuriri sau vrei sa afli mai multe informatii, te rugam sa iei legatura cu consultantii nostri, iar acestia iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie.

Despre autor: Club Art - Baile Felix

logo club art transparent e1635168174900