Carnea de pasare a fost si va fi intotdeauna unul din ingredientele principale din cadrul unui preparat gustos. Asadar, pe langa partea delicioasa, alegerea unui preparat de pui sau rata prezinta o multime de avantaje atat pentru papilele gustative cat si din punct de vedere al sanatatii.
Acestea fiind spuse, haideti sa descoperim cateva avantaje care pot fi oferite de preparatele din carne de pui sau rata.
– sursa principala de proteine, aminoacizi, vitamine, minerale si grasimi;
– nu contine glucide, prin urmare poate fi servita fara probleme cu garnituri de legume sau alte verdeturi;
– carnea de pui sau rata este considerata ca fiind alimentul ideal pentru mentinerea siluetei;
– de asemenea, reprezinta un preparat care poate fi foarte usor de digerat;
Asadar, este clar ca preparatele din carne de pui sau rata ofera o multime de avantaje. De aceea, ne-am hotarat ca si in meniul nostru sa includem cateva preparate bazate pe aceste ingrediente. Iata cateva dintre ele:
PIEPT DE PUI CU SAVOARE DE RICOTA SI CARTOFI INFUZATI CU RUCOLA
PIEPT DE PUI INFUZAT CU SOS DE TRUFE SI CARTOFI PIURE
PIEPT DE RATA FRAGED IN COMPANIA PIUREULUI DE MAZARE SI PASTARNAC
PULPA DE RATA CONFIT CU OREZ TAILANDEZ
Prin urmare, daca-ti doresti o masa sanatoasa, formata din preparate care prezinta o gama variata de avantaje, te asteptam la restaurant Club Art in Baile Felix!
Fa-ti acum o rezervare la numarul de telefon 0359 800 188 sau afla mai multe detalii pe clubart.ro.