Club Art este un restaurant din Baile Felix care reprezinta locul ideal pentru recreere si relaxare intr-un anturaj prietenos si familiar. Restaurantul este renumit atat pentru mancarea diversificata cat si pentru specificul culinar romanesc.

Ai toate motivele sa vizitezi restaurantul Club Art din Baile Felix!

Personalul nostru este foarte bine pregatit atat pentru a va servi cu cele mai bune preparate cat si pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Ambianta placuta, muzica de calitate si profesionalismul echipei noastre fac ca o masa servita la restaurantul nostru sa fie de neuitat.

PREPARATE DELICIOASE

Cu ce te vom servi?

Cu ce te vom servi?

Preparate de baza – o gama cat se poate de variata de preparate reci si calde, cu specific italian, romanesc sau oriental, destinate oricarui tip de gusturi.

Pizza – zeci de feluri de pizza sunt existente in meniu. Astfel iti oferim posiblitea de a alege dintr-o gama cat se poate de larga de tipuri de pizza.

Deserturi – salate de fructe, clatite, tort de mere, tiramisu.

Bauturi – bauturi racoritoare, alcoolice, cocktailuri, freshuri din fructe cu diferite arome, cognac, bere, vinuri, sampanie.

Acceseaza meniul

Alte detalii despre restaurantul Club Art din Baile Felix!

Situat in renumita statiune balneo-climaterica, restaurantul Club Art din Baile Felix, pune la dispozitie peste 120 de locuri, atat in restaurant cat si pe terasa, fiind astfel locul potrivit pentru orice grup de persoane care doreste sa ia o masa gustoasa.

Totodata, terasa poate fi folosita in orice anotimp, deoarece este acoperita si echipata cu sistem profesional de incalzire.

Cei care vor sa navigheze pe internet, pot face acest lucru atat din interiorul restaurantului cat si pe terasa, prin conectarea la sistemul nostru wireless, disponibil in mod gratuit.

Toate facilitatile noastre sunt disponibile pe tot parcursul anului, asadar ne poti vizita indiferent de anotimp.

Te asteptam cu drag la restaurantul Club Art din Baile Felix!

VREI SA IEI LEGATURA CU NOI?

CONTACTEAZA-NE

Indiferent ca vrei sa faci o rezervare, sa-ti livram meniurile preferate acasa/la birou sau ai nevoie de mai multe informatii despre sala de evenimente, consultantii nostri iti stau la dispozitie.

DATE DE CONTACT