Restaurant Club Art, Baile Felix

restaurant club art baile felix
De ce sa ne vizitezi?

Club Art este un restaurant din Baile Felix care reprezinta locul ideal pentru recreere si relaxare intr-un anturaj prietenos si familiar. Restaurantul este renumit atat pentru mancarea diversificata cat si pentru specificul culinar romanesc.

Personalul nostru este foarte bine pregatit atat pentru a va servi cu cele mai bune preparate cat si pentru a va oferi cele mai bune servicii.

Ambianta placuta, muzica de calitate si profesionalismul echipei noastre fac ca o masa servita la restaurantul nostru sa fie de neuitat.

Cu ce te vom servi?

Preparate de baza - o gama cat se poate de variata de preparate reci si calde, cu specific italian, romanesc sau oriental, destinate oricarui tip de gusturi.

Pizza - zeci de feluri de pizza sunt existente in meniu. Astfel iti oferim posiblitea de a alege dintr-o gama cat se poate de larga de tipuri de pizza.

Deserturi - salate de fructe, clatite, tort de mere, tiramisu.

Bauturi - bauturi racoritoare, alcoolice, cocktailuri, freshuri din fructe cu diferite arome, cognac, bere, vinuri, sampanie.

masa aranjata in restaurant

Alte detalii importante despre restaurantul Club Art

Situat in renumita statiune balneo-climaterica, restaurantul Club Art din Baile Felix, pune la dispozitie peste 120 de locuri, atat in restaurant cat si pe terasa, fiind astfel locul potrivit pentru orice grup de persoane care doreste sa ia o masa gustoasa.

De asemenea, familiile cu copii pot beneficia si de un loc de joaca dedicat special celor mici, dotat cu tobogan, scaunele si multe altele.

Totodata, terasa poate fi folosita in orice anotimp, deoarece este acoperita si echipata cu sistem profesional de incalzire.

Cei care vor sa navigheze pe internet, pot face acest lucru atat din interiorul restaurantului cat si pe terasa, prin conectarea la sistemul nostru wireless, disponibil in mod gratuit.

Toate facilitatile noastre sunt disponibile pe tot parcursul anului, asadar ne poti vizita indiferent de anotimp.

Te asteptam cu drag la restaurantul Club Art din Baile Felix!

Tur Virtual Restaurant

Tur Virtual Terasa

Cateva imagini sugestive

Restaurant Club Art

Call Now ButtonRezervari / Livrari!