Trecem printr-o perioada destul de importanta, prin urmare nu puteam sa nu impartasim asta cu cei care ne apreciaza.

Despre ce e vorba mai exact?

Iata cateva detalii:

Astfel, dupa o munca destul de intensa am reusit sa lansam noul nostru serviciu de livrare la domiciliu. Prin urmare, incepand cu aceasta perioada putem sa-ti livram acasa sau la birou orice preparat disponibil in meniul nostru.

Acest serviciu functioneaza sub deviza comanzi ce-ti place, livram ce-ti place, mananci ce-ti place” (suna bine asa-i?) si este mai mult decat ideal pentru cei care din diferite motive nu pot sa se deplaseze pana la restaurantul nostru din Baile Felix.

Iata cateva detalii despre serviciul nostru de livrare la domiciliu:

– oricine poate beneficia de livrare gratuita daca se afla pe o raza de maxim 10 kilometri de la restaurantul nostru. Astfel, putem livra preparatul tau preferat pe raza comunei Sanmartin sau chiar si in Oradea.

– din momentul in care ai plasat o comanda, vei avea de asteptat maxim 60 de minute pana ce preparatul va ajunge in locatia mentionata;

– programul de livrare este de Luni pana Sambata intre orele 11:30 – 22:00;

– daca vrei sa comanzi unul sau mai multe preparate din meniul nostru, dar te afli la o distanta mai mare de 10 km de restaurantul Club Art, poti beneficia de serviciul de livrare la domiciliu dar va trebui sa plasezi o comanda cu o valoare de minim 100.00 lei;

– totodata, valoarea minima a unei comenzi trebuie sa fie de cel putin 25.00 lei;

Cam atat despre serviciul nostru de livrare, daca ai nevoie de mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi folosind una din metodele disponibile pe pagina noastra de contact.

Iar acum te invitam sa accesezi meniul cu preparate si sa comanzi exact ce-ti doreste inima… sau stomacul :)

Despre autor: Club Art - Baile Felix