Daca in articolul trecut am discutat putin despre avantajele unui bufet in cadrul unui eveniment, astazi ne-am hotarat sa mergem mai departe si sa descoperim cateva avantaje ale servirii preparatelor la farfurie.
Asadar, ca sa nu mai stam pe ganduri, va invitam sa descoperiti cateva informatii despre acest tip de servire in randurile ce urmeaza.
Servirea preparatelor la farfurie in cadrul unui eveniment necesita putin mai multe lucruri de facut din punct de vedere organizatoric, dar din fericire ofera o multime de avantaje.
Astfel, este nevoie de mai multa atentie din partea noastra atunci cand servim mancarea si totodata pe langa meniul care va fi servit trebuie luata in calcul si mancarea dedicata vegetarienilor sau celor care sufera de diferite alergii. Dar, daca este gandita bine, ( asa cum o facem noi la fiecare eveniment organizat :)) ) servirea preparatelor la farfurie poate sa aiba un succes rasunator.
Iar acum, vom prezenta cateva dintre avantajele acestui tip de servire:
– daca vrei sa gazduim un eveniment formal, servirea preparatelor la farfurie reprezinta cea mai buna idee. Astfel, spre deosebire de un bufet, invitatii vor astepta la masa sa fie serviti si se vor simti mult mai importanti;
– servirea preparatelor la farfurie este o solutie buna si din punct de vedere organizatoric. Asadar, daca invitatii vor fi asezati la masa, nu va mai aparea in sala de evenimente acea forfota care poate sa-si faca simtita prezenta in momentul in care mancarea este servita prin intermediul unui bufet;
– un alt avantaj al acestui tip de servire este eleganta cu care poate fi facuta. Sala noastra de evenimente este reprezentata de o echipa de ospatari profesionisti, gata oricand sa intervina. Acestia supravegheaza discret toti invitatii, iar daca observa ca unul dintre acestia are nevoie de ceva, intervin in cel mai scurt timp posibil;
– toti invitatii la eveniment vor fi serviti intr-un interval de timp foarte scurt, acest lucru oferind un control mult mai mare asupra timpului alocat pentru a manca;
– daca la un bufet costurile pot varia in functie de cantitatea de mancare pregatita, in cazul servirii preparatelor la farfurie costurile sunt cat se poate de clare de la bun inceput. Astfel, vei stii din timp toate detaliile despre suma pe care urmeaza sa o investesti;
Asadar, daca stam sa analizam putin aceasta problema, vom ajunge la concluzia ca servirea preparatelor la farfurie de catre ospatari, reprezinta o metoda cat se poate de functionala, economica si eficienta. De asemenea, servind preparatele astfel nu vei avea prea mari batai de cap si totul va decurge exact asa cum ar trebui.
Tu ce parere ai despre acest tip de servire? Crezi ca reprezinta cea mai eficienta metoda?
Asteptam comentariile tale pe pagina noastra de Facebook.