Sfaturi in planificarea unui viitor eveniment

Planificarea unui viitor eveniment poate fi o munca destul de complicata, dar daca incerci sa nu intri in panica, te asezi, iei o hartie si un pix si incepi sa notezi, s-ar putea ca lucrurile sa prinda un contur si astfel vei intelege mai exact ce ai de facut.

Chiar daca prin intermediul salii noastre de evenimente iti oferim servicii de tip all-inclusive este nevoie si de participarea ta atunci cand vine vorba de organizare. Tinand cont de asta, ne-am hotarat ca in articolul de azi sa-ti oferim cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand vine vorba de planificarea unui viitor eveniment. Asadar, haideti sa descoperim mai multe detalii.

Obiectivul – Mai intai de toate trebuie sa stabilesti unul sau mai multe obiective. De ce organizezi evenimentul? Care este scopul acestuia? Raspunde la aceste intrebari iar lucrurile vor deveni mult mai simple.

Data – alege cu grija data la care va avea loc evenimentul. Incearca sa selectezi mai multe date, deoarece exista o sansa ca sala sa fie ocupata in momentul in care vrei sa-l organizezi.

Vizita la sala de evenimente – chiar daca am vorbit telefonic, noi te invitam sa vizitezi sala noastra de evenimente pentru a-ti face o impresie mai clara despre ce e vorba.

Bugetul – stabilirea acestuia reprezinta un factor fundamental deoarece te va ajuta sa intelegi mai exact ce anume iti vei putea permite in cadrul viitorului eveniment.

Plan administrativ – Incearca sa-ti organizezi evenimentul notand toate lucrurile pe care le ai de facut. Daca nu doresti sa-ti notezi pe hartie sau intr-o agenda, poti folosi la planificarea unui viitor eveniment o aplicatie precum Trello. Aceasta este gratuita si te poate ajuta foarte mult la organizare.

Mancare si bauturi – acestea sunt piesele de rezistenta deoarece vor mentine invitatii ocupati. Indiferent de tipul evenimentului (nunta, botez, onomastica, team building, etc.), mancarea si bautura nu au cum sa lipseasca. De aceea este important sa faci o selectie clara si bineinteles o degustare.

Muzica – alege si aici cu grija tipul de muzica sau formatia care urmeaza sa cante la viitorul eveniment. Tine cont atat de preferintele tale cat si de cele ale viitorilor participanti.

Alte detalii – bineinteles exista o multime de alti factori de care trebuie sa tii cont. Printre acestia se numara: flori, decoratiuni, prajituri, aranjamente pe masa si o multime de alte lucruri.

Tinand cont de complexitatea pe care o poate avea un eveniment, noi te sfatuim sa vorbesti cu specialistii nostri in organizare. Acestia iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru ca viitorul tau eveniment sa inregistreze un adevarat succes.

Despre autor: Club Art - Baile Felix

logo club art transparent e1635168174900