O scurta istorie…

Istoria restaurantului Club Art a inceput in anul 2001. Am trecut prin multe etape de modificari si reamenajari si am ajuns ca in prezent sa avem posibilitatea de a va pune la dispozitie atat un restaurant elegant cat si o sala de evenimente conceputa special pentru cele mai importante evenimente din viata ta.

Un alt factor important care apare atunci cand vorbim despre restaurantul nostru este locatia acestuia. Suntem asezati la cativa kilometri de Oradea, in statiunea Baile Felix, un loc ideal pentru a-ti petrece concediul sau pentru a urma diferite tratamente destinate insanatosirii corpului tau.

O experienta placuta

Te invitam cu drag in incinta restaurantul nostru, atat pentru a servi preparate de cea mai buna calitate cat si pentru a-ti organiza evenimentele importante din viata ta. Echipa noastra te va intampina cu caldura si profesionalism. Te asteptam!

Interiorul spatios si elegant al restaurantului nostru creeaza o atmosfera calda si primitoare, transformand astfel vizita ta intr-o experienta placuta pe care cu siguranta vei dori sa o retraiesti.

Echipa Club Art din Baile Felix te asteapta cu caldura si profesionalism!

Intr-o atmosfera intima si selecta, alaturi de ambientul muzical, te invitam sa ne vizitezi alaturi de persoanele apropiate, pentru a degusta preparatele bucatariei noastre si pentru a petrece timp de calitate, intr-un cadru relaxant.

De asemenea, terasa noastra acoperita este disponibila atat vara cat si iarna, fiind dotata cu sisteme de incalzire de calitate superioara.

MENIU & LIVRARI

BUCURA-TE DE PREPARATE GUSTOASE ALATURI DE CEI DRAGI

Te invitam cu drag in incinta restaurantul nostru din Baile Felix, pentru a servi preparate de calitate superioara, cu specific romanesc si international.

Descopera restaurantul

ORGANIZARE PROFESIONALA A EVENIMENTELOR IMPORTANTE DIN VIATA TA

Sala noastra de evenimente imbina toate calitatile intr-un spatiu creat cu o atentie speciala pentru fiecare detaliu, cu deosebita eleganta si bun gust.

Sala de evenimente